Legal Advice & Application- Lajme te mira

Lajme te mira

Nese keni aplikuar per azil dhe po prisni prej kohesh per nje pergjigje,
Ne mund te ju ndihmojme per te perfituar te drejten per te punuar.

Nese ju eshte refuzuar azili,
ne ju ndihmojme me nje aplikim te ri ndaj Home Office.

Nese kerkesa juaj behet mbi skllaverine moderne me “baza te arsyeshme”…
Na telefononi!

 

MBM SOLICITOR
83A-First Floor

South Road
Southall
UB1 1SQ
Tel:02035002142
Fax:02085710811
Mob:07870763570
Email:info@mbmsolicitors.com

Questions? Contact us

Menu